Királylány a feleségem: Gryllus Dorka párja, Simon Kornél

Simon Kornél rátalált a kamaszkori ideáljára, és még hat év múltán is úgy érzi, megütötte a lottó ötöst. Interjúnkban az első találkozásról, a gyereknevelésről és az egymáshoz idomulásról mesélt Gryllus Dorka párja.

26 gryllus

– Mielőtt belementél ebbe a beszélgetésbe, kikérted Dorka véleményét. Mindig így szoktad?

– Ha a magánéletünk a téma, akkor igen. Az a szabály, hogy ilyen esetekben előtte egyeztetünk. De Dorka megnyugtatott, hogy biztos kellemes beszélgetés lesz. Egyébként nálunk ő a sajtófelelős, aki előzőleg átolvassa a rólunk szóló nyilatkozatokat.

– Tudom, a férfiak ehhez túl nagyvonalúak!

– A lusta jelző esetemben találóbb lenne.

– Nekem a lustaságról azok a pasik jutnak eszembe, akik szétdobálják a zoknijukat a lakásban…

– Ne is mondd, laktam együtt férfiakkal az albérletemben, és megőrültem attól, hogy napokig kerülgetik az említett ruhadarabot anélkül, hogy lehajolnának érte. Én azonban nem ilyen vagyok. Csak a használt papír zsebkendőimet szoktam szétdobálni. Ja, meg az üres sajtos dobozokat teszem vissza a hűtőbe. Dorka ilyenkor figyelmeztet: „Drágám, megtennéd, hogy ezeket kihajítod a szemétbe?”

– Erre te?

– Képzeld el, kihajítom! Rájöttem, hogy nem is olyan nagy dolog, csak egy kapcsolót kell átállítani az agyamban. Ma reggel is ledobtam magam mellé egy üres csokipapírt, aztán elszégyelltem magam: „Kornél, nem lehetsz ennyire rest!”

A Nők Lapja 8. számából azt is megtudhatod, hogyan találkozott a színész pár – lapozz a 26. oldalra!

Szöveg: Koronczay Lilla

Fotó: Lukács Dávid