Legyen buli bárhol! - Így mulattat Bódi Csabi

Folyton turnézó mulatós sztárnak lenni egyrészt valóban mulatságos, mert jobbnál jobb bulikba csöppen az ember, másfelől viszont sebészi pontosságot igénylő, kőkemény munka. Fegyelmezetlen ember nem tudna egy éjjel hat helyen színpadra állni. Bódi Csabi egy napját kísértük végig.

20 riport

Haknizni tehát csak pontosan és szépen, abban a pillanatban, ahogy az óra este hatot mutat, Csabi telefonál, hogy hol vagyunk. Egy másik kerületben, egy hasonló nevű utcában, de semmi baj, egy profi tudja kezelni a médiát: direkt korábbi időpontot mondott, ismeri az újságírókat. Végül percre pontosan indulunk, előbb egy magánbuliba megyünk, ahol a háziúr hatvanadik születésnapján kell fellépni. Bódi Csabit mintha skatulyából húzták volna ki, minden tökéletes rajta. Egy roma mulatós sztárnak – bármennyire is közhelyesen hangzik – pont úgy kell kinéznie, mint egy roma mulatós sztárnak, vagyis felnyírt vagy brillantinozott haj, napszemcsi – a Bódi család teremtette ezt a divatot.

Egy Bóditól tehát elvárja a közönség a napszemüveget, az meg külön show-elem, mikor Csabi leveszi, és a szemébe néz az embereknek. Kell még színes zakó – szerintem az égszínkék áll neki legjobban, amit az egyik klipjében visel, de Csabi kedvence az, amelyet egy James Bond filmből másolt: fehér zakó, fehér ing, piros csokornyakkendő, csillogó-villogó fekete cipő, ettől mindenki lélegzete eláll!

Mulatós sztár feleségének a legjobb barátja a szombat esti tévéműsor, mert hétvégenként fellép az ura, és Csabi felesége, Gina még az anyósához sem ugorhat át, ha unatkozik, mert Bódi Margó szintén rengeteget turnézik. Cserébe viszont boldogan vigyáz az unokákra, Csabikára és Rómeóra, ezért Gina eljuthat wellneszezni, meg moziba és étterembe, általában hétköznap. Most azt az ígéretet kapta, hogy Csabi elviszi egy igazi lőtérre, hogy kipróbálhassa milyen FBI-ügynöknek lenni – hétfőn.

22 riport

GYÉMÁNTBÓL HÁZAT

Elindulunk, felvesszük Nagy Károlyt, a technikust, aki úgy ismerkedett meg a Bódi famíliával, hogy családja meghívta fellépni őket egy nevezetes alkalomra. A fellépésből barátság lett, abból meg munkakapcsolat. Karcsi a Bódi szülőkkel is együtt dolgozik. Csabival már nincs is mit megbeszélniük útközben, szemvillanásból megértik egymást, Csabi minden számot felkonferál, hogy a kollégája pontosan tudja, mi következik. Csabinak nincs ügynöke, se menedzsere, mert úgysincs senki, aki jobban értene az ügyeihez, mint ő maga.

Olvasd el riportunk folytatását a Nők Lapja 53. számának 20. oldalától!

Szöveg: Farkas Adrienne

Fotó: Szász Marcell