"Kényszert érzek, hogy csináljak valamit" - 10 kérdés Király Viktornak

Király Viktor számára kinyílt a világ az amerikai Te Voice című műsor után, ő pedig kihasználja a lehetőségeket. Rengeteget dolgozik, de imádja, ez tölti fel. Na meg a családja és a barátai. Interjúnkból az is kiderül, változtatna-e valamit az életén.

kiraly viktor

1. Mi a legkedvesebb gyerekkori emléke?

Imádtam azokat a napokat, amikor az egész család öszszegyűlt a nagyapám birtokán, Hunter Mountainben. Nagyokat beszélgettünk és nevettünk. A testvéreimmel vidáman játszottunk a szabadban és snowboardoztunk, még őzikét is simogattunk.

2. Mit bánt meg utoljára?

Nem bántam meg semmit az életemben. Úgy gondolom, minden történésnek megvan az oka. Szeretek új dolgokat kipróbálni, vonz a rizikó. Persze gyakran előfordul, hogy az első lépés nehéz vagy fájdalmas, de legtöbbször kialakul a végére. Ha mégsem úgy sikerül, ahogy szerettem volna, akkor levonom a tanulságot, de eddig azt mondhatom, meglepően szerencsés volt az életem.

3. Kitől kellene bocsánatot kérnie, illetve kinek kellene öntől bocsánatot kérnie és miért?

Senkivel nem vesztem még igazán össze. Kamaszként persze elkövettem néhány csínytevést, például amikor az ikertestvéremmel helyet cseréltünk a suliban, és megvicceltük a tanárnőt, de természetesen aztán elnézést kértünk. Egyébként van egy mások szerint elég rossz tulajdonságom: túl kedves vagyok. Szívesen segítek bárkinek, akkor is, ha sokak szerint csak kihasználnak. Egyáltalán nem érzem annak, így nem is bántanak meg.

Ha kíváncsi vagy miről mesélt még Király Viktor, lapozz a Nők Lapja 50. számának 90. oldalára!

Szöveg: B.Csák Amarilla

Fotó: Archív