Horoszkóp 2019. április 15.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

A régi párkapcsolatoknak nagyon jót tesz a közös program, a kettesben töltött idő alatt újra egymásra találhattok, és a társad úgy érezheti, óriási szerencséje van veled. Utazás szerencsésen alakul.

 

Bika:

Minden, amibe ma belekezdesz, az a későbbiekben sikeres lehet. Szórakozz és kapcsolj is ki a mai napon, mert rád fér a pihenés. Ha vannak a környezetedben kisebb gyermekek, akkor velük remekül eltöltheted az idődet.

 

Ikrek:

Ha szülő vagy, gyermekeddel a mai közös program fantasztikus lesz. Ha feszültnek, dühösnek érzed magad, akkor végezz valamilyen fizikai rutinmunkát, ami nagyobb koncentrációt igényel – ki fog kapcsolni.

 

Rák:

Még az is lehet, hogy olyan valakivel fogsz kommunikálni, akinek minden szava felvillanyoz, örömmel tölt el. Ne menj bele kétes kimenetelűnek tartott tevékenységekbe, mert megütheted a bokád.

 

Oroszlán:

Ha párkapcsolatban élsz, fantasztikus pillanatokat élhetsz át. Fortuna istenasszony támogatását is élvezheted, ezért ma szerencse érhet. Utazás során fantasztikus élményekben lehet részed.

 

Szűz:

A munkahelyeden ma minden jól alakulhat, és olyan eredményeket is elérhetsz, amiktől elmúlik a szorongásod. Arra azonban ügyelj, hogy ne lépj senkinek a tyúkszemére!

 

Mérleg:

Amennyiben szülő vagy, a csemetéd viselkedése elégedettséggel tölt el, sőt büszkeséget is érezhetsz. Mindenféle pénzügyi kockázatvállalás jól fog elsülni, elsősorban a pozitív hozzáállásodnak köszönhetően.

 

Skorpió:

Kiváló a mai nap arra, hogy rendet tegyél az otthonodban, és megszabadulj azoktól a tárgyaktól, amelyekre nincs szükséged. Jól tennéd, ha most jótékonykodnál, és olyan dolgokat csinálnál, amivel másoknak örömet szerzel.

 

Nyilas:

Kellő türelemmel rendelkezhetsz a mai napon, és olyasmivel tudsz foglalkozni, amivel lassan, lépésről lépésre fogsz haladni. Ez elmélyült odafigyelést igényel, de sikereket érhetsz el általa.

 

Bak:

Energiáidat most jól tudod beosztani, ezért türelmesen végezheted a munkád, ami jót tesz a feladatnak és neked is. Képes leszel alaposan megfigyelni önmagadat, és ezáltal rengeteget tanulhatsz.

 

Vízöntő:

A mai napon a helyzet magaslatán állhatsz, ha önfegyelemről van szó, vagyis jó alkalom nyílik arra, hogy személyes gyarapodásodat, önismeretedet fejleszd, vagy komoly munkába kezdj. Külföldi utazás fantasztikus lesz.

 

Halak:

Elegendő lendület és kitartás lesz benned, így aztán olyan dolgokat is véghez tudsz vinni, amelyek régebb óta érlelődnek benned. Művészi élményekben is részed lehet, ami boldoggá tesz.

Maradj Velünk!

Azt mondják, hogy 2020 a megújulás éve. Az biztos, hogy a Nők Lapja életébe is jelentős változásokat hoz majd az év. Ha szeretnél velünk tartani ezen az úton, és az elsők között értesülni minden újdonságunkról, akkor iratkozz fel a hírlevelünkre.